Over ons

Over Luns Van der Velden Advocaten
LVDV-strafbox-annemarie

VOOR ALLE SOORTEN STRAFZAKEN

Luns • Van der Velden Advocaten is een gespecialiseerd strafrechtkantoor. mr Luns en mr Van der Velden hebben een jarenlange ervaring binnen de strafrechtadvocatuur en hebben in grote mediagevoelige strafzaken opgetreden waaronder de Grensrechterzaak en de Schipholbrandzaak. Zij staan verdachten bij in zowel kleine als hele grote zaken. Voor juridische bijstand bel 088 – 629 00 78.

GOEDE BEREIKBAARHEID

De advocaten kenmerken zich door enerzijds een grote inhoudelijke kennis van het strafrecht en anderzijds vasthoudendheid en zeer goede bereikbaarheid voor de cliënt. U kunt hen indien nodig 24/7 bereiken.

PRO DEO BEHANDELING

Bij Luns Van der Velden staan de strafrechtspecialisten zowel verdachten van een strafbare feiten als slachtoffers bij. Daarbij streeft dit Harderwijkse kantoor naar redelijke tarieven en staat dus ook klanten bij die gebruik maken van door de overheid gefinancierde rechtsbijstand.

De kosten van een eerste gesprek houden we laag. We starten met het verhelderen van uw probleem, eerste inschatting van de kansen en de te verwachten kosten.

Goede bereikbaarheid

7 dagen per week bereikbaar

Pro deo

Ook pro deo

Voorkom strafblad

Voorkom een strafblad

De beste rechtsbijstand in strafzaken

In 2015 zijn Annemarie Van der Velden en Noor Luns gestart met Luns • Van der Velden Advocaten, een kantoor dat zich vrijwel uitsluitend richt op de behandeling van strafzaken.

 

Mr. Van der Velden heeft onder meer opgetreden in de Schipholbrandzaak waarin de Hoge Raad destijds het arrest van het Gerechtshof Amsterdam vernietigde en bepaalde dat het proces van de zaak moest worden overgedaan. Mr. Luns was een van de advocaten in de zogenaamde grensrechterzaak. Ook behandelt zij grote zedenzaken.

NEEM CONTACT OP
Wij helpen u graag!

 

Uw gegevens en situatie worden confidentieel en vertrouwelijk behandeld.

U kunt ook bellen met: 088 629 00 78

    Luns-Van-der-Velden-transparant-300x97

    Stap 1 – Neem contact met ons op

    Stap 2 – Persoonlijk en vertrouwelijk gesprek

    Stap 3 – De beste juridische bijstand

    Direct hulp nodig?